Ne propunem să începem anul 2015 cu voie bună, optimism şi poftă de lucru. De asemenea, ne dorim cât mai mulţi prieteni şi proiecte cât mai consistente. Însă, până la site-uri sau proiecte, este cazul să ne cunoaştem, împrietenim sau reîmprietenim şi vă spunem care sunt planurile noastre pe acest an.

Pentru că deja am ieşit cu BRIO din 2014, acum ne gândim serios la anul acesta, având în vedere proiectele la care lucrăm în prezent, cele ce vor urma şi nu numai. Aşa cum v-am obişnuit, punem preţ pe corectitudine, calitate şi respectarea termenelor limită.

Aţi terminat cu achiziţionarea cadourilor, iar acum vă gândiţi serios la perioada următoare, dar nu ştiţi cu ce să începeţi? Ei, bine! Noi suntem aici, gata să vă ajutăm oricând şi cu orice. Suntem atipici, doarece nu doar realizăm, ci ne şi preocupă ce se întâmplă mai departe. Aşadar, drept vorbind, să faci un site nu este mare scofală, dar nici nu-l poate face oricine.

Cum, pentru ce şi cine sau de ce îl faci, sunt doar câteva dintre întrebările pe care ar trebui să vi le adresaţi înainte să puneţi bazele unui site. Desigur, noi discutăm cu dumneavoastră şi ajungem împreună la un numitor comun, iar apoi dăm startul proiectului. Şi după cum bine ştiţi, treaba nu se opreşte la creare, din contră, vom ajuta la poziţionarea site-ului pe prima pagină în motoarele de căutare şi nu numai.

Aşadar, Soft Build poate să vă facă anul mai frumos, prin crearea şi/sau finisarea unui site, apoi vă poate face cunoscut lumii întregi. Trebuie doar să vă gândiţi că un site nu trebuie făcut şi lăsat acolo, în el se investesc bani, dar înainte de bani, timpul este instrumentul cheie. Cu cât acordaţi mai mult timp, cu atât rezultatul va fi mai bun. Creăm un site, îl facem cunoscut şi totodată ne şi împrietenim.

Trăim în secolulu vitezei, într-o eră a tehnologiei, dar oamenii nu văd în totalitate beneficiile unui site. Cu toţii îşi îndreaptă atenţia doar spre bani şi obţinerea acestora. Şi cum omul din ziua de azi vrea bani mulţi şi muncă puţină, este dificil să îi explici că acolo unde banul se înmulţeşte, mult timp îi mai ‘’trebuieşte’’. Soft Build nu fuge de explicaţii, din contră, le oferă într-un stil foarte elegant şi prietenos. Însă, omul trebuie să înţeleagă că este nevoie şi de prezenţa lui, ca proiectul să funcţioneze.

De ce mi-aş face un site?

  • Un site mă poate face cunoscut în rândul publicului larg.
  • Voi cunoaşte oameni foarte mulţi
  • Învăţ de fiecare dată lucruri noi
  • Este proprietatea mea şi pot să promovez orice-mi doresc
  • Pentru că voi câştiga bani şi mă voi remarca pe piaţa online.

Înainte să te apuci de un site, aminteşte-ţi următoarele lucruri:

 • Că ai cunoscut Echipa Soft Build şi deja v-aţi împrietenit.
 • Ce “ambalaj” vrei să aibă site-ul. Nu uita că ambalajul este uneori mai important decât conţinutul, dar nici nu te culca pe urechea asta!
 • Nu te da înapoi de la propuneri şi recomandări şi nu uita să pui cât mai multe întrebări.
 • Concurenţa? Nu pierde din vedere că poate exista cineva cu un produs ca al tău, iar tu trebuie să fi cel mai bun, căci cu Soft Build ai doar 2 opţiuni: bun şi foarte bun!
 • Promovarea este precum regulile de circulaţie, nu le respecţi şi rişti să ţi se ia permisul. Pe acelaşi principiu merge şi promovarea: nu te-ai promovat, ţi-ai pierdut locul. Însă, Soft Build are grijă să te ţină la curent şi cu acest aspect.
 • Încă ceva! Foloseşte toate resursele de care dispui în mod eficient.
 • Despre obiective şi planuri, nu mai încape socoteală! Din capul locului, trebuie să ştii că orice obiectiv bine trasat va putea fi pus pe picioare şi va avea rezulate excelente. Cât despre planuri, ele trebuie să fie de lungă durată, căci dacă dăm bir cu fugiţii la prima dezamăgire, există riscul ca investiţia să fi fost în zadar.

Aşa cum am mai spus, după ce am încheiat etapa de realizare a site-ului, nu s-a finalizat şi munca. Pentru că oricât de ciudat ar fi sau ar părea, un site web este precum un organism viu căruia trebuie să-i acordăm atenţie în permanenţă.